Det sker i byen
Der afholdes løbende arrangementer i byen for beboerne, hvoraf flere også er åbne for folk udenbys fra. Nedenfor følger en oversigt over kommende aktiviteter/arrangementer i byen. Oversigten opdateres løbende. 

Grønt team 
Grønt team indleder den nye sæson til foråret (​14. maj, 4. juni, 25. juni, 16. juli). Grønt team mødes kl. 8.30 til kaffe og rundstykker og fordeler arbejdsopgaverne. Alle er velkomne. Ingen tilmeldingspligt.
  
Fællesspisninger i Fælleshuset
Der arrangeres fællesspisninger ca. en gang om måneden i tidsrummet 17.30-19.00 i Fælleshuset. Der fremlægges en kalender, hvor byens beboere kan melde sig til at lave mad. Der udsendes invitation via Sundstrup-gruppen på Facebook forud for hver fællesspisning. Tilmelding nødvendig. Husk eget bestik og glas!  
Onsdag 22. maj 
Onsdag 21. august 
Torsdag 19. september 
Torsdag 21. november

Muslingefestival lørdag d. 25. maj 2024 på havnen i Sundstrup
med servering af lokale muslinger, musikalsk underholdning hele dagen, madboder, aktiviteter for børn og voksne, boder med lokalt håndværk og Fjordklyngens infostand m.m.

Hekseværksted onsdag 19. juni kl. 16.30 
(for byens børn. Arrangeres af børneudvalget)

Skt. Hans mandag 24. juni kl. 18.00. 
Bål tændes kl. 20.30. Ingen tilmeldingspligt.  

 Hærvejscykelløbet den 29. juni 2024 på havnen i Sundstrup 

Sensommerfest ​  oktober 2024
Den årlige sensommerfest (”høstfest”) for alle byens borgere afholdes i Fælleshuset med spisning, samvær og fest. Invitation udsendes. Tilmelding nødvendig. 

Halloween-arrangement søndag den 27. oktober kl. 14.00 
(arrangeres af børneudvalget)  

Julearrangement 1. søndag i advent 2024 kl. 15.00  
Juletræet tændes på torvet, hvorefter der er julehygge i Fælleshuset med æbleskiver, gløgg og saftevand, julesange og besøg af julemanden med gaver til børnene. Tilmelding ikke nødvendig.